Pravna regulativa

ROTHENBERGER Szerszám és Gép Ker. Kft.
Gubacsi út 24.
1097 Budapest / Hungary

Telefon: +36 (1) 347 50 40
Fax: +36 (1) 347 50 59
Mail: info-hu(at)rothenberger.com

Zastupaju ga direktori:

Horváth Gyula

Cégjegyzékszám: 01-09-073116
Adószám: 10460883-2-43
Közösségi adószám: HU 104 608 83

Editorial Office:

Rácz Zoltán (Sales manager)

Concept, Design & Programming

YUM GmbH | Agentur für neue Medien
Stephanstrasse 1
60313 Frankfurt

Mail:  info(at)yum.de
Web: www.yum.de

Molimo vas da pročitate sljedeće uvjete korištenja pažljivo. Pristupom na ovu web stranicu koju izjavljujući svoju suglasnost sa svim uvjetima, propisima i smjernicama na koje se upućuje u ovim uvjetima korištenja. Ako se ne slažete sa uvjetima korištenja, mi bi vas da ne koristite web stranicu

Identifikacija autora i druga autorska prava

Informacije, tekstovi, slike, fotografije, audio i video isječke, dizajn, grafika, logotipi, simboli, imena, nazivi proizvoda, poslovne imena i imena tvrtki koji se pojavljuju na ovoj web stranici su u skladu sa zakonima koji štite prava intelektualnog vlasništva, posebno autorskog , zaštitni znak i dizajn prava Rothenberger Werkzeuge GmbH ili trećim stranama. Prava su rezervirana u cijelosti odgovarajuće autorskih prava.

Posjetitelj web stranice ne stječe nikakva prava na ovoj web stranici i informacije i podatke sadržane u njemu. On / ona može preuzeti i / ili ispisati pojedinačne stranice i / ili izvode iz web stranice pod uvjetom da ne autorskim pravima, zaštitnim znakovima, prava ili druge pokazatelje vlasništvu su uklonjene.Informacije i podaci povezani s zakonito korištenje ove web stranice i njegovih funkcija može se koristiti isključivo za nekomercijalnu, privatne, unutarnja ili obrazovne svrhe. Nema koristi od bilo koje vrste u više istih je dopuštena bez prethodnog izričitog pristanka dotične prava nositelja.

Ako nije drugačije navedeno, sve marke, logotipi ili druge identifikacijske oznake (kolektivno poznata kao? Brandova?) Podložan je brand i drugih prava Rothenberger Werkzeuge GmbH i / ili njezinih podružnica i zaštićeni su za isti. Ništa na ovoj web stranici mogu se tumačiti kao stvaranje bilo kakve dozvole ili prava na korištenje marke prikazane na ovim stranicama.Korištenje / zlouporaba marki ili drugih sadržaja koji se pojavljuju na ovoj web stranici, s izuzetkom upotrebe posebno predviđeno u uvjetima korištenja, zabranjeno je.

Ne preuzimamo odgovornost smiju biti prihvaćene za samoinicijativna rukopisa, tekstova, slika, grafičkih rad, video i audio zapisa ili drugih doprinosa. Uz predaju od odgovarajućih doprinosa, Rothenberger Werkzeuge GmbH stječe neograničeno pravo na korištenje doprinosa. Međutim, Rothenberger Werkzeuge GmbH ne preuzima nikakvu obvezu objavljivanja isti i isključuje odgovornost svake vrste u okviru naknadno korištenje.

Sadržaj online ponude i isključenje odgovornosti

Rothenberger Werkzeuge GmbH ne preuzima nikakve garancije bilo koje vrste za up-to-aktualnost, točnost, potpunost, kvaliteta, dostupnost ili prikladnosti informacija dostupan za određene svrhe. Odgovornošću tvrdi se odnose na štete materijalne ili nematerijalne prirode uzrokovane korištenjem ili ne-korištenje informacija ili korištenje neispravnih ili nepotpunih informacija, su kategorički isključene, pod uvjetom da ne namjerno ili grubo nemarno krivnju primjenjuje. Rothenberger Werkzeuge GmbH zadržava pravo da izmijeni, povećati ili brisanje stranice ili njegovih dijelova bez zasebnoj obavijesti ili prekinuti objavljivanje privremeno ili trajno.

Konkretno, ne jamči se daje za nesmetani i neometan pristup ovoj web stranici, korištenje njegovih funkcija ili nesmetani i neprekinuti prijenos podataka. Isto tako, nije kriv-free i / ili neprekinuti prijenos podataka će biti zajamčena.

Isključenje odgovornosti primjenjuju se za štetu nastalu od virusa ili drugih štetnih programa ili uzrokovane na bilo koji drugi način na računalnoj opremi ili programima na web stranici posjetitelj ili podacima (uključujući gubitak podataka).

Reference i linkovi

 

Ova web stranica može sadržavati podatke o trećim osobama i linkove na web stranice trećih strana.

 

Rothenberger Werkzeuge GmbH ne preuzima nikakvu odgovornost bilo koje vrste za ovim web stranicama i njihovim operaterima ili za informacije i / ili proizvoda i usluga koje se nude na web stranicama ove vrste. Niti će Rothenberger Werkzeuge GmbH preuzima odgovornost bilo koje vrste za točnost ili zakonitosti sadržaja web stranice ove vrste. Odgovornost za pristup povezanim stranicama trećih osoba leži isključivo s web stranice posjetitelja.

 

Web stranice trećih strana može biti povezan na web stranici Rothenberger Werkzeuge GmbH. Rothenberger Werkzeuge GmbH nije obavila sve te web stranice i nije odgovoran za sadržaj ili točnost takvih web stranica.

Zaštita podataka

 

Gdje, unutar web stranice, opcija postoji ulaska osobnih ili poslovnih podataka (e-mail adresa, ime, adresa) taj podatak je pružena od strane korisnika na jednom izričito dobrovoljnoj bazi.Prijenos podataka na Internetu, na primjer putem e-maila može biti predmet sigurnosne ranjivosti. Bilo odgovornost za štetu nastalu u sigurnosnom pitanju ove vrste je isključena.

 

Korištenje kontaktnih podataka kao što poštansku adresu, telefon i fax brojevi kao i e-mail adrese objavljene u okviru zakonskih detaljima ili sličnih prema trećim osobama u svrhu podnošenja informacije koje nisu izričito tražio nije dopušteno. Izričito pridržavamo pravo poduzeti pravne korake protiv pošiljatelja tzv spam mailova u slučaju kršenja te zabrane.

E-mail

 

Web stranica nudi mogućnost slanja e-mailova Rothenberger Werkzeuge GmbH i njegovo osoblje.Slanje e-mailova će uslijediti na pošiljatelja? S. rizik. Poruke iz pravne prirode, npr. Obavijest o rokovima, zaostaci obavijest o završetaka, poslan Rothenberger Werkzeuge GmbH kao e-mailovi su kategorički ne pravomoćna. Konkretno, kašnjenje u odgovoru na e-mail ili neuspjeh da odgovori na e-mail poruka poslana putem web stranice na Rothenberger Werkzeuge GmbH ne može se tumačiti kao pravno relevantne prihvaćanje ili odbacivanje.

 

Prijenos podataka na internetu, npr. putem e-maila, mogu biti predmet sigurnosne ranjivosti. Bilo odgovornost za štetu nastalu zbog sigurnosnih pitanja ove vrste je isključena.

Primena zakona i nadležni sud

Web stranica je upravljao Rothenberger Werkzeuge GmbH. Ovi uvjeti korištenja (uključujući i njihovo tumačenje i valjanost u svakom pogledu), kao i svim nesuglasicama i potraživanja, bez obzira na njihovu prirodu, koji proizlaze iz ili su u vezi s korištenjem ove web stranice podliježu isključivo zakonima Savezne Republike Njemačke, isključujući međunarodnog privatnog prava i Konvencije UN o ugovorima o međunarodnoj prodaji robe. Gdje je korisnik poduzetnik, Frankfurt na Majni će biti ekskluzivni lokalne i međunarodne pravne mjesto.

Pravno dejstvo

Ovo isključenje odgovornosti treba smatrati dijelom internetske ponude iz koje pozivanje na ovim stranicama je napravio. Ukoliko dijelovi ili pojedine phrasings ovog teksta ne odgovaraju, više ne odgovaraju ili nisu u potpunosti u skladu s odgovarajućim pravnoj situaciji, preostali dijelovi dokumenta ostaju nepromijenjene u njihov sadržaj i valjanost.

<media 1910 - - "APPLICATION, Legal notes, Legal_notes.pdf, 171 KB">Ovde možete pronaći ROTHENBERGER pravne smernice u PDF-u.</media>